Scroll down

Alternate Text

Onze stagiaires:

Laureen Blaauwwiekel

“Het belang van het kind hoort centraal te staan in een migratieproces waar kinderen bij betrokken zijn. Helaas is dit vaak nog niet het geval. Daarom vind ik het geweldig te mogen werken in een gedreven team met collega's die zich inzetten voor de rechten van deze minderjarigen en hun positie in migratieprocedures te versterken.”

Loes van de Wijdeven

"Ik word heel enthousiast als ik zie wat Defence for Children doet voor de rechten van kinderen wereldwijd. Zeker in het Nederlandse vreemdelingenrecht valt er nog heel wat te winnen voor de positie van het kind. Het belang van het kind staat op dit moment nog niet voorop tijdens procedures bij de vreemdelingenrechter. Door mij samen met mijn collega’s in te zetten voor een sterkere verankering van kinderrechten in het vreemdelingenrecht, hoop ik hier een steentje aan bij te kunnen dragen."

Lotte ter Horst

"Ieder kind heeft het recht op een veilig, gezond en warm thuis. Helaas is dit voor veel kinderen binnen en buiten Nederland niet het geval. Daarom ben ik trots dat ik mij samen met gepassioneerde collega’s in kan zetten voor deze kinderen. Met het team communicatie hopen wij door middel van campagne voeren, acties opzetten, lobbyen en mediabenadering een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van deze kinderen."

Franka Boender

"Kinderen zijn de toekomst, en hun welzijn bepaalt hoe welvarend onze toekomst eruit ziet. Helaas wordt dit welzijn voor veel kinderen nog niet gewaarborgd. Ik ben er trots op dat ik met mijn collega's bij het Communicatieteam hier meer aandacht naar toe kan brengen, en we met ons werk het welzijn van kinderen kunnen verbeteren."

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee