Scroll down

Alternate Text

Disclaimer

Een ieder die gebruik maakt – voor welke doeleinden dan ook – van de website www.defenceforchildren.nl van kinderrechtenorganisatie Defence for Children, gaat akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud website

Defence for Children streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op de website plaatst, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. De inhoud van de website (met inbegrip van de hyperlinks) kan steeds zonder voorafgaande aankondiging of kennisgeving worden verbeterd, gewijzigd, aangevuld of verwijderd. Ondanks deze aandacht voor kwaliteit kan Defence for Children niet garanderen dat de informatie op de website steeds correct of volledig is. Defence for Children aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch kan aan de inhoud enig recht worden ontleend.

Links en verwijzingen naar andere websites

Deze website kan, bij wijze van service, links of verwijzingen bevatten naar andere sites. Defence for Children is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites, geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites en is evenmin aansprakelijk voor schade of letsel direct of indirect voortvloeiend uit de inhoud daarvan.

Auteursrecht

Defence for Children spant zich tot het uiterste in om de rechten op teksten, foto’s, illustraties, kaarten, overig grafisch materiaal, (handels-)namen, merken, logo’s en databanken te respecteren.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Hartelijk dank!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee