Scroll down

Alternate Text

SponsorKliks

Doneren via SponsorKliks

Sinds mei 2021 is Defence for Children deelnemer van SponsorKliks. Dit is een initiatief waarmee stichtingen en verenigingen worden gesponsord door meer dan 800 webwinkels. Als u via de SponsorKliks-pagina van Defence for Children iets bestelt, sponsort u ons gratis. 

Gratis sponsoren, hoe werkt dat?

Als u wat koopt bij een van de webwinkels via de SponsorKliks website, dan betaalt de webwinkel commissie aan SponsorKliks. Van deze commissie ontvangt Defence for Children 75%. Een mooi financieel extraatje wat we kunnen gebruiken voor de verbetering van kinderrechten wereldwijd.

De aankoopprijzen bij de webwinkels veranderen niet als u via SponsorKliks naar de webwinkel gaat. Ook kunt u gewoon gebruik blijven maken van voor u beschikbare acties en kortingen bij de webwinkel. Doneren via SponsorKliks kost u dus geen geld, alleen een heel klein beetje extra tijd. In plaats van rechtstreeks naar een online winkel te gaan, klikt u deze winkel simpelweg aan via de SponsorKliks-pagina van Defence for Children.

Direct van start met SponsorKliks

Als u ervoor kiest Defence for Children als organisatie te sponsoren via SponsorKliks, gebeurt dit volledig anoniem. SponsorKliks en Defence for Children zien niet door wie en welke aankopen er zijn gedaan. We zien alleen via welke webwinkels het sponsorgeld is ontvangen.

Er zijn drie manieren waarop u mee kunt doen met SponsorKliks: door een webwinkel te bezoeken via de website van SponsorKliks, door de browser-extensie (Chrome en Edge) te installeren of door de iOS of Android app te downloaden. Op onze informatieflyer, die u onder ‘meer informatie’ onderaan deze pagina kunt vinden, staan verdere instructies hiervoor.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden stichtingen en verenigingen actief deelnemen kan SponsorKliks zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt.

Meer informatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee