Scroll down

Alternate Text

Ik Blijf Hier Ambassadeur Tri

Naam: Minh Tri

Leeftijd: 14 jaar

Hoe lang ben je in Nederland? Al mijn hele leven (14 jaar)

Sinds wanneer heb je een vergunning? Ergens in september 2016

Wat voor vergunning heb je gekregen (discretionair, kinderpardon of asiel of medisch)? Discretionair


Nergens anders aan kunnen denken

De periode zonder vergunning was vreselijk. We waren bang dat we weggestuurd zouden worden en konden nergens anders aan denken.


Actie voeren

We hebben aan het begin meteen actie gevoerd voor mij en andere kinderen die weg moesten.


Ik dacht eerst dat ik een normale jongen was

Ik hoorde het nieuws van Marleen, en ook uit het niets. Eerst dacht ik dat ik een normale jongen was maar dat bleek niet zo te zijn.


Eindelijk leven als normale Hollanders

Het gaat heel goed met mij, op school haal ik veel betere cijfers dan eerst. Thuis ook. We leven nu eindelijk als normale Hollanders, maar soms als ik TV kijk dan zie ik dat het met andere kinderen slecht gaat en dat ze weg moeten uit Nederland.


Aan de kinderen die in onzekerheid zitten

Ik vind het heel naar wat er nu met hun is, hun leven in Nederland, ieder moment kunnen zij weg gaan namelijk en dat is gewoon niet normaal.


Andere kinderen willen helpen

Ik wil ambassadeur worden omdat ik andere gezinnen wil helpen net als dat andere mensen mij hebben geholpen toen ik weg moest. We moeten actievoeren en de Kamerleden iets aanraden zodat ze hun gedachtes kunnen veranderen.


Oproep aan de Tweede Kamer

Kunnen jullie a.u.b. terugkijken in de dossiers van de gezinnen, en kijken of er een andere mogelijkheid is zodat ze hier in Nederland kunnen blijven.


Droom voor de toekomst

Ik wil graag een goeie baan hebben en in de tussentijd andere mensen helpen in elk geval.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee