Scroll down

Alternate Text

Ik Blijf Hier - Ambassadeurs

Publicatie - Ik Blijf Hier.

Pers banner

Publicatie

Tri, Margarita, Sabina, Buyna, Mina, Alisa en Akhrat; kent u hen nog? Allemaal hebben zij moeten strijden voor hun kinderrechten. Voor sommigen is het nog vers, voor anderen een paar jaar geleden. Uiteindelijk kregen deze kinderen na jarenlange onzekerheid een verblijfsvergunning. In deze publicatie omschrijven zij wat het met hen deed om geen verblijfsvergunning te hebben en vertellen zij over het moment dat zij hoorden dat zij in Nederland mochten blijven.

Ook hebben zij een krachtige boodschap voor de ‘Ik Blijf Hier’ groep en bovenal voor de leden van de Tweede Kamer. “Kinderen horen na vijf jaar in Nederland te blijven. Stop hun onzekerheid en erken hun verblijfsrecht.” Samen bundelen deze jongeren, als ambassadeurs voor de ‘Ik Blijf Hier’ groep, hun krachten om een stem te geven aan kinderen zonder verblijfsvergunning en zich in te zetten voor de erkenning van hun rechten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee