Scroll down

Alternate Text

Augeo Magazine

Augeo magazine stimuleert de discussie over en maatschappelijke betrokkenheid bij kindermishandeling. Dit doet Augeo via opiniërende bijdragen, ervaringsverhalen, interviews en columns. Daarnaast kunt u in het blad voorbeelden vinden van best practices, artikelen over beleidsontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek.

Ytje Hokwerda, projectcoördinator Kinderrechten en Jeugdrecht van Defence for Children, neemt deel aan de redactie van het magazine.

Voor wie?

Augeo magazine verschijnt 5x keer per jaar en is voor alle professionals die met kinderen of ouders werken. Met heldere verhalen, nuttige informatie en goede tips voor iedereen. Augeo praat u bij over de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken, dilemma's en besluiten rond de veiligheid van kinderen.

Gratis online abonnement

Het Augeo magazine is gratis en volledig online te lezen. Word ook abonnee en ontvang automatisch een melding zodra een nieuw nummer verschijnt. 

Wil je het Augeo magazine ook lezen?
Meld je aan voor het gratis abonnement

De magazines zijn ook online te lezen:

Pers banner
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee