Scroll down

Alternate Text

Saskia Kokx

“Schendingen van kinderrechten zijn ook in Nederland aan de orde van de dag. Het is in ieders belang dat de rechten van kinderen worden beschermd. Alle kinderen, en degenen die zich voor hen inzetten, verdienen het om tijdig en goed te worden ondersteund. Bij Defence for Children draag ik door middel van het geven van juridisch advies graag mijn steentje bij aan de aanpak van kinderrechtenschendingen in Nederland.”

Robbin Bos

“Een derde van de wereldbevolking is kind en al deze kinderen hebben in beginsel dezelfde rechten. Als stagiaire bij Defence voor Children krijg ik de kans om mij in te zetten voor de waarborging van kinderrechten en in het bijzonder voor kinderen met een migratieachtergrond. Zelfs in een ontwikkeld land als Nederland worden hun rechten niet altijd gewaarborgd en voor deze groep kinderen wil ik mij hard maken.”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee