Scroll down

Alternate Text

Onze jongerenambassadeurs

Jongerenambassadeurs

Tri, Hevien, Margarita, Sabina, Buyna, Mina, Alisa en Akhrat; kent u hen nog? Allemaal hebben zij moeten strijden voor hun kinderrechten. Voor sommigen is het nog vers, voor anderen een paar jaar geleden. Uiteindelijk kregen deze kinderen na jarenlange onzekerheid een verblijfsvergunning. Zij omschrijven wat het met hen deed om geen verblijfsvergunning te hebben en vertellen zij over het moment dat zij hoorden dat zij in Nederland mochten blijven. Ook hebben zij een krachtige boodschap voor kinderen die nog steeds in onzekerheid zitten over hun verblijfsvergunning en bovenal voor de leden van de Tweede Kamer. Kinderen horen na vijf jaar in Nederland te blijven. Stop hun onzekerheid en erken hun verblijfsrecht. Samen bundelen deze jongeren, als ambassadeurs van Defence for Children, hun krachten om een stem te geven aan kinderen zonder verblijfsvergunning en zich in te zetten voor de erkenning van hun rechten.

Lees meer over deze groep

 

 

 

Youth Group

Defence for Children - ECPAT Youth bestaat uit een groep studenten en jongprofessionals in de leeftijdscategorie van 18-26 jaar met verschillende (studie)achtergronden. Zij zetten zich vrijwillig in om de kennis in de maatschappij te vergroten en bewustwording te creëren betreft alle thema’s waar Defence for Children - ECPAT zich hard voor maakt. Zij gaan hiervoor in gesprek met kinderen, studenten en professionals en plaatsen nieuwsberichten op de website en social media. De jongerengroep bestaat uit twee commissies: Youth Projects en Inspirations.

Lees meer over deze groep

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee