Scroll down

Alternate Text

Bijeenkomst Kinderpardon voor kinderen

Woon jij langer dan vijf jaar in Nederland en heb jij nog steeds geen verblijfsvergunning? Kom dan naar onze speciale dag! 

Op zaterdag 8 januari 2022 organiseert Defence for Children een dag voor kinderen die vijf jaar of langer in Nederland wonen zonder verblijfsvergunning. Op deze dag is het mogelijk om lotgenoten te ontmoeten en om workshops te volgen. Het wordt vooral een leuke en gezellige dag met leerzame, creatieve en leuke activiteiten. We richten ons op kinderen van 10 jaar en ouder.

Deze dag wordt geheel voor je verzorgd en is kosteloos. Een lunch, alcoholvrije borrel en eventuele reiskosten zijn ook inbegrepen.

Wil jij aanwezig zijn? Of ken jij iemand voor wie deze dag geschikt is? Vul de vragenlijst in om jouw aanmelding compleet te maken.

De 'Ik Blijf Hier' dag zit momenteel vol. In verband met de coronamaatregelen is er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Als je je nu aanmeldt kom je op de reservelijst te staan en ontvang je een mail hierover. Ben je geïnteresseerd? Meld je alsnog lekker aan, dan ben je bij ons bekend voor als er plek vrij komt/ als we een tweede dag gaan organiseren.

Voor meer informatie stuur een mailtje:

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee