Scroll down

Alternate Text

Sacha Oosterloo

"Het is onze taak als (jong-)volwassenen om ons onvoorwaardelijk in te zetten voor de rechten van kinderen. Kinderen zijn onze toekomst, en moeten koste wat kost worden beschermd."

Willemijn Smit - Youth Projects

"Een kind moet in een zo veilig mogelijke omgeving opgroeien om optimaal te kunnen ontwikkelen. Dit was een van de speerpunten binnen mijn studie Forensische Orthopedagogiek en misbruik van de kwetsbaarheid van jongeren is iets waartegen ik mij wil inzetten.''

Suel Bektas

"Ik vind het belangrijk gevoelige thema’s met betrekking tot minderjarigen bespreekbaar te maken. Het is namelijk van groot belang dat de maatschappij zich bewust is van de verschillende situaties waarin kinderen terecht kunnen komen, waarbij er sprake is van een (mogelijke) kinderrechtenschending. Als vrijwilliger hoop ik kinderen weerbaar te maken voor de gevaren in de echte wereld en online.”

Lola Verkuil

“Kinderen zijn de toekomst en om ervoor te zorgen dat zij zich als volwassenen in zullen zetten voor een rechtvaardige samenleving, is een rechtvaardige jeugd voor alle kinderen van het grootste belang. Ik zet me daarom voor de rechten van kinderen in, omdat ieder kind het recht heeft veilig op te groeien. Met Youth Inspirations wil ik hier aandacht voor vragen, bij andere jongeren bewustzijn creëren en ervoor zorgen dat ook hun stem gehoord wordt.”

Marijn Peeters

“Kinderen beginnen steeds jonger gebruik te maken van sociale media. Dit is een redelijk nieuwe wereld die veel gevaren met zich mee brengt voor deze kwetsbare groep. Ik zet mij graag in om kinderen weerbaarder te maken tegen de problematiek waar zij op zo’n jonge leeftijd al mee in aanraking komen.”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee