Scroll down

Alternate Text

Mindy Mosk - Inspirations

“Kinderen hebben rechten, maar vaak zijn zij (of hun naasten) hier niet van op de hoogte. Met mijn inzet voor de Youth Group wil ik graag aandacht vragen voor de rechten van kinderen en hiermee de (rechts)positie van het kind in de maatschappij versterken.”

Willemijn Smit - Youth Projects

"Een kind moet in een zo veilig mogelijke omgeving opgroeien om optimaal te kunnen ontwikkelen. Dit was een van de speerpunten binnen mijn studie Forensische Orthopedagogiek en misbruik van de kwetsbaarheid van jongeren is iets waartegen ik mij wil inzetten.''

Simone Camps - PR en Communicatie

“Toen ik mij verdiepte in het thema seksuele uitbuiting van kinderen, schrok ik ervan hoe slachtoffers regelmatig (impliciet) beschuldigd worden van hun uitbuiting en niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. Als vrijwilliger wil ik de maatschappij bewust maken van dit en andere thema’s omtrent kinderrechten en slachtofferbeschuldiging tegengaan.”

Miranda van den Broek - Inspirations

"Ieder kind heeft recht op een rechtvaardige toekomst. Helaas is dat niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Als vrijwilliger zet ik mij in om de maatschappij bewust te maken van de thema's rondom kinderrechten en probeer ik mensen alert te laten zijn op hun omgeving."

Juul Tielens - Youth Projects

“Seksuele uitbuiting van kinderen is een onderwerp dat helaas nog veel voorkomt. Als vrijwilliger van de jongerengroep wil ik de kennis omtrent dit onderwerp vergroten en bewustzijn voor de gevolgen creëren. Zo hoop ik de positie van het kind in de maatschappij te vergroten en bij te dragen aan een stabiele ontwikkeling.”

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee